Betonituotteet

Kestävät betonielementit ja muut betonituotteet koko Suomeen toimitettuna

Betoni on yksi kestävimmistä ja lujimmista rakennusmateriaaleista. Rajona valmistaa lähes puolen vuosisadan vankalla kokemuksella laadukkaita betonituotteita, jotka kestävät aikaa ja sukupolvia. Meiltä saat betonielementtejä moniin eri käyttötarkoituksiin. Erikoisosaamistamme ovat sokkelit ja perustukset. Teemme laadukkaita sokkelielementtejä ja -palkkeja sekä erilaisia perustuselementtejä, kuten pilareja. Kokemusta meille on erityisesti kertynyt erilaisten hallien perustuksista. Tutustu tuotteisiimme ja kysy tarkemmin!

Tuotteemme

Sokkelielementit ja -palkit

Sokkeli on rakennuksen perustuksen osa, joka välittää seinien painon perustuksille. Siihen kohdistuu massan lisäksi myös luonnon elementtien vaikutukset. Siksikin betoni on erinomainen valinta sokkelien materiaaliksi, sillä se kestää pitkiäkin aikoja. Betonisokkelit tehdään joko elementteinä tai palkkeina. Niillä rakentaminen on nopeaa ja tehokasta. Toteutamme sokkelielementit ja -palkit asiakkaan suunnitelmien mukaan.

Anturaelementit

Antura on perustusten alin osa, joka jakaa rakennuksen painon tasaisesti maaperälle. Se on leveämpi kuin sokkeli, jolloin painon jakautuminen on tasaisempaa. Se voidaan tarpeen mukaan joko raudoittaa tai tehdä raudoittamattomana. Anturaelementtien suunnittelussa pitää aina huomioida kohteen ominaisuudet maaperästä alkaen. Valmistamme anturaelementit aina kohteen vaatimusten mukaisesti.

Hallien ja muiden rakennusten perustukset ja muut elementit

Betoni on myös oivallinen valinta erilaisten hallien ja muiden rakennusten perustuksiin ja muihin elementteihin. Käyttämällä betonia materiaalina saadaan teollisuushallista kestävä ja kustannustehokas. Elementtihallit ja -rakennukset ovat nopeita pystyttää ja viimeistelytöihin päästään nopealla aikataululla.

Pilarit

Pilari toimii kannattelijana kaiken tyyppisissä rakennuksissa. Niiden rooli on elintärkeä ja suunnittelussa onkin huomioitava toiminnalliset ja myös ulkonäölliset vaatimukset. Myös taloudelliset tekijät on hyvä pitää mielessä. Meiltä saat rakennuskohteesi ominaisuuksien mukaan valmistetut pilarit ja palkit eri muotoisina ja mallisina.

Betonielementit ja massiivilaatat

Betoni on monimuotoinen ja mukautuva rakennusmateriaali. Sitä voidaan käyttää lähes minkä tahansa rakennuksen osan materiaalina. Elementtirakentaminen on nopeaa ja kustannustehokasta. Erilaisten elementtien lisäksi saat meiltä myös massiivilaattoja, joita voidaan käyttää väli- tai kerrostasoina. Massiivilaattaratkaisujen äänieristysominaisuudet ovat huippuluokkaiset.

Betonipaalut

Paaluihin kohdistuva maaperän rasitus on korkea ja asettaakin paalulle kovat kestävyysvaatimukset. Betoni onkin yksi pitkäikäisimmistä materiaaleista paaluissa. Samalla se on turvallinen, koska se kestää ajan hammasta. Betonipaalut ovat erinomainen perustamistapa pehmeissä maaperissä, kuten savimaalla tai jos kantava kerros on syvällä. Betonisia paaluja tarvitaan myös vähemmän kuin muista materiaaleista valmistettuja paaluja. Ja mikä parasta, se voidaan tarvittaessa valmistaa määrämittaan.

Parveke-elementit

Elementti­valikoimaamme kuuluvat myös parveke-elementit. Parvekkeet rakennetaan luonnollisesti aina ulkotyömailla, mutta käyttämällä valmiita elementtejä saadaan valvotuissa olosuhteissa valmistettuja rakennuselementtejä. Näin voidaan varmistaa elementtien kestävyys ja luotettavuus. Valmiista elementeistä rakentaminen on myös nopeaa ja siten kustannustehokasta. Teemme parveke-elementit aina asiakkaan elementtien mukaan.

Seinäelementit

Betonisista seinäelementeistä voidaan rakentaa kustannustehokkaasti kaikentyyppisiä rakennuksia. Ne sopivat niin teollisuusrakennuksiin, halleihin, liikerakennuksiin, maatalousrakennuksiin ja jopa asuinrakennuksiin materiaaliksi. Betoni on materiaalina tehokas äänieristäjä ja kustannustehokas ratkaisu. Saat meiltä omiin tarpeisiisi mukautetut seinäelementit, joilla luot kauniita ja kestäviä julkisivuja.

Maatalouden elementit

Maatalouden vaatimukset rakennusmateriaaleille ovat aivan omaa luokkaansa ja betoni on yksi suosituimmista valinnoista lietekuiluihin, ruokintakouruihin, laakasiiloihin ja lietesäiliöihin. Myös tuotantorakennuksissa betoniset elementit toimivat erinomaisesti. Tunnemme maatalouden vaatimukset ja voit luottaa osaamiseemme vaativissa olosuhteissa.